”Norrköping från ovan” Hjälp till att stödja ett bokprojekt!

I över två år nu så har jag aktivt arbetat fram en stor mängd bilder över Norrköping tagna med drönare. 100-tals av timmar är nedlagt för att få fram detta unika bildmaterial från vackra Norrköping. Det är en helt ny upplevelse att få se Norrköping från ovan med nya former och vinklar.

Det mesta av bildmaterialet är egentligen klart men arbetet fortskrider hela tiden ändå. Tanken är att boken även skall innefatta många av stadens omgivningar och därmed täcka in stora delar av Norrköpings kommun.

Målet är en ”Coffee table book” i storlek 35*22cm, ca 300 sidor på kvalitativt fint matt papper. Det blir en bok med övervägande bilder men även sakkunnigt kommenterande texter av Norrköpings stadsarkitekt Karin Milles under flygturen över våra områden.

Målet är att nå 1000 ifyllda intresse/bokningsformulär för att detta inte skall bli en allt för stor investering för mig personligen.
Bestämt är att boken kommer att tryckas under sensommaren 2021 och layouten har nu påbörjats…

– Jag lovar att de hisnande bilderna av ”Norrköping från ovan” kommer få dig att häpna och befästa bilden av vår vackra och karaktärsfulla stad.

Hjälp till att realisera boken!

Genom att fylla i formuläret nedan så bidrar du till att boken ”Norrköping från ovan” snabbare  kommer att bli verklighet. Du förbinder dig att betala 350 kr per bok just innan boken skall tryckas och bindas. Så du behöver inte betala nu direkt. Riktpriset kommer senare ligga på ca 400 kr ut i handeln.  Böckerna du förbeställer kommer också givetvis att vara signerade. Du kommer även personligen bli inbjuden när den lanseras. Dessutom kommer du via epost att bli uppdaterad om hur projektet fortskrider.

Företag se hit!

Företag som redan nu skulle vilja boka upp denna bok som presentbok för medarbetare och kunder för 2021. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om vilka rabatter som gäller om man förbokar mer än 25st böcker i så fall. epost: fredrik@schlyter.com

Köp av Signerade printar redan nu!

Redan nu kan du också bidra med stöd till bokprojektet genom att köpa signerade förstoringar av färdiga motiv från Norrköping från ovan.
Se här vilka motiv som nu finns att tillgå: https://www.schlyter.com/Poster-NKPG/
(Även andra motiv än dessa kan ordnas förstoringar på om så önskas)

 

205
Beställda böcker av 1000 st

Skriv upp dig för en boken nu!
Hjälp oss nå 1000st.